You are currently viewing Manchester United slo Brentford og avsluttet tapsserie

Manchester United slo Brentford og avsluttet tapsserie

I 8. runde av den engelske Premier League møtte Manchester United Brentford på hjemmebane i en etterlengtet kamp. Men til tross for at Manchester United var på hjemmebane, var kampen uavgjort fra start.

Manchester United står for tiden overfor flere problemer, med skader og sykdom som plager laget, og prestasjonene har vært svake. I gruppespillet i UEFA Champions League ble Manchester United slått hjemme av Galatasaray etter at en billig tabbe førte til rødt kort for Casemiro i Manchester United Fotballdrakter.

For å gjøre vondt verre har Manchester United bare vunnet 2 og tapt 5 av de siste 7 kampene, og ligger på 10. plass på Premier League-tabellen med bare 1 seier og 3 tap på de siste 4. Brentford har derimot vært et helt annet lag, og har bare vunnet 1 kamp denne sesongen, men har samlet 7 poeng gjennom 4 uavgjorte kamper.

De første 25 minuttene av første omgang var ganske begivenhetsløse, og ingen av lagene skapte noe farlig. Det snudde imidlertid dramatisk i det 26. spilleminuttet. En liten feil av Casemiro førte til et mål for Brentford, og Jensen scoret til 1-0, et mål som endret kampbildet for alltid.

Det var ikke før de siste 10 minuttene av første omgang at Manchester United hadde sitt første klare skudd på mål. Dessverre klarte de heller ikke da å omsette sjansene sine i mål. På slutten av første omgang lå Manchester United under med 0-1, mens skuddstatistikken mellom de to lagene var 6-8, altså i klar undertall.

I andre omgang trappet Manchester United opp angrepsspillet og skapte noen sjanser, men klarte ikke å få hull på byllen. Det var først i det 93. minutt at McTominay endelig klarte å utligne. I det 97. minutt fikk Manchester United en frisparkmulighet, og McTominay utlignet igjen. Til slutt avsluttet Manchester United sin tapsserie med en knepen 2-1-seier over Brentford på hjemmebane.

Brentfords prestasjon i denne kampen var også bemerkelsesverdig. Selv om de totalt sett er langt mindre enn Manchester United, viste de tøffhet og organisatorisk disiplin, noe som gjorde det vanskelig for Manchester United å komme til gode sjanser. Spesielt i første omgang hadde Brentford en god prestasjon og dominerte antall skudd på mål.

Manchester United gjorde imidlertid et comeback i kampens siste minutt, noe som viste motstandskraft og utholdenhet. Kampen satte ikke bare en stopper for tapsstimen, men ga også laget og fansen en etterlengtet seier. Kampen viste også hvor uforutsigbar en fotballkamp er. Til tross for at Manchester United spilte dårlig i store deler av kampen, kom de tilbake med motstandskraft og besluttsomhet. Det er det som er det fine med fotball, hver kamp har potensial for det uventede.